Tuin van de Vrijheid

Wat kan je verwachten op de reflect stage? 

Nienke de Vries komt schminken, Samira komt de mooiste henna tattoo’s maken, er wordt graffiti gespoten, er zijn hoelahoeps, er komt een sneltekenaar en er kan een varkentje rund spel gespeeld worden. Maar er komen ook verschillende acts zoals de schoonmakers en bakkers van StroomKragt Entertainment, maar ook een goochelshow om 14:30 en er komt een ballonnenknoper.

In de tuin van de vrijheid is een telefooncel te vinden van proces verbaal. Hierin is een directe lijn gelegd naar een persoonlijk gedicht.

Verder komen er ook nog super leuke artiesten optreden.

Zo komt Laura op ons podium in de tuin en zingt van 13:45-14:15. Laura Cymbaluk is een actrice en singer-songwriter. Op het bevrijdingsfestival Groningen zingt ze zelf geschreven muziek en covers. Haar muziek kenmerkt zich als luistermuziek en haar ervaring als actrice zie je terug in haar verhalende manier van zingen. Kom kijken, leun lekker achterover en geniet van de muziek van deze vrolijke singer-songwriter. 

Verder komen Syds & Sadie het Bevrijdingsfestival Groningen inkleuren met eigen nummers geïnspireerd uit de jaren 70 en ook heel wat covers van onder andere The Beatles & Bob Dylan. Iets wat je zeker niet wil missen! 

Nordin Aeilkema komt in de middag optreden. Hij zou zichzelf omschrijven als een countryzanger, die ook deels ouderwetse rock ‘n roll speelt.

Katie Koss, oorspronkelijk afkomstig uit Oekraïne, is een pop/jazzy singer-songwriter uit Nederland. Voor Katie draait het allemaal om zelfreflectie. Met haar vurige en verhalende songs neemt ze je mee in haar zelfstudie: ze verwondert zich over haar eigen perspectief en reflecteert op zaken als het lichaam, intimiteit, eigenwaarde, en het streven om te groeien.