Wulff Modern

Wulffmodern begon zijn reis in 1998, het jaar waarin hij voor het eerst de wereld van het DJ’en verkende. Zijn eerste kennismaking met het vak vond plaats terwijl hij werkte in een lokale platenwinkel, een plek die niet alleen zijn liefde voor muziek voedde, maar hem ook introduceerde in de kunst van het mixen. Geboeid door deze passie, investeerde Wulff snel in zijn eigen set draaitafels, wat het begin markeerde van een veelbelovende carrière.

Door de jaren heen heeft Wulff talloze uren gewijd aan het ontdekken van nieuwe en opkomende artiesten en platenlabels. Zijn toewijding aan het ontdekken van geluiden zorgt ervoor dat elke set die hij speelt een unieke ervaring is, gevuld met onverwachte muzikale juweeltjes.

Tegenwoordig is de stijl van Wulffmodern geëvolueerd tot een mengeling van genres, met een primaire focus op techno, met een bijzondere nadruk op de diepere, intensere aspecten van techno. Zijn sets staan bekend om hun energieke uitstraling en spreken zowel nieuwe luisteraars als doorgewinterde enthousiastelingen aan.