Badeendenrace voor de Vrijheid was een succes!

Geplaatst door Ralph Strating

Wat een fantastische dag was het op het Bevrijdingsfestival Groningen 2024! Dit jaar hebben we vrijheid niet alleen gevierd, maar ook beleefd in een spannende en vrolijke Badeendenrace voor de Vrijheid. Dankzij juliie enthousiasme en massale deelname is het een groot succes geworden.

De grote gele badeend op ons festivalterrein was een echte blikvanger en bracht een glimlach op ieders gezicht. We hebben genoten van de vele mooie foto’s en filmpjes die voorbij zijn gekomen, met de badeend als stralend middelpunt.

Met trots kunnen we melden dat we ruim 3.000 badeenden hebben verkocht! Dankzij jullie steun en de opbrengsten van deze race kunnen we volgend jaar nieuwe en boeiende inhoudelijke elementen toevoegen aan ons festival. We kijken er nu al naar uit om deze met jullie te delen.

Onze dank gaat uit naar alle deelnemers, sponsoren en partners. Jullie steun en vertrouwen maken dit alles mogelijk. Samen hebben we niet alleen de vrijheid gevierd, maar ook een bijdrage geleverd aan de toekomst van ons festival.

Laten we de mooie herinneringen koesteren en vooruitkijken naar het 80 jarig jubileum van volgend jaar, vol nieuwe verrassingen en evenementen. Tot dan!