Kick-off Bevrijdingsfestival Groningen 2024

Geplaatst door Bevrijdingsfestival

Op dinsdagavond 5 maart 2024 maken we het langverwachte programma voor het bevrijdingsfestival Groningen bekend! En dat willen wij niet ongemerkt laten voorbijgaan. Daarom nodigen wij jou van harte uit voor deze kick-off bijeenkomst.

Ontmoet mede-vrijheidsstrijders, kunstenaars, visionairs, partners en sponsoren die samen met ons werken aan een sterk inhoudelijk en muzikaal programma om onze bezoekers te inspireren, bewust te maken en te verenigen. Laten we samen de kracht van muziek, kunst en dialoog omarmen terwijl we de waarden van vrijheid, inclusiviteit en diversiteit centraal stellen. Jouw aanwezigheid maakt deze kick-off des te betekenisvoller, en we kijken ernaar uit om deze bijzondere avond met jou te delen.

Iedereen is welkom! Of je nu (aanstaand) crewlid, partner, sponsor, of enthousiaste vrijwilliger bent, wij nodigen jou uit om deel te nemen aan deze feestelijke avond. Tijdens de kick-off is er, naast de lancering van het programma, alle ruimte om te netwerken met crew, partners en sponsoren. Tegelijk is het een avond om kennis te maken met bekende en nieuwe vrienden van het festival. Ben je dus geïnteresseerd om als vrijwilliger onderdeel van onze geweldige crew te worden? Of misschien heb je als  sponsor interesse om je bedrijf te verbinden aan het festival? Tijdens deze Kick-off is er alle ruimte om daarachter te komen. Meld je aan, kom langs en ontdek de mogelijkheden.

Aanmelden kan hier!