Voorzieningen

Om je bezoek aan het festival zo comfortabel mogelijk te maken, is er een groot aantal voorzieningen aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een informatiepunt, toiletten en EHBO.

FIETSENSTALLINGEN
Het terrein is het beste te voet of met de fiets te bereiken. Bij de verschillende ingangen zijn fietsenrekken te vinden. Op het terrein zelf zijn fietsen niet toegestaan. Zie ook bereikbaarheid voor meer informatie.

INFORMATIEPUNT
Bij de toegang naar de Drafbaan vind je een informatiepunt. Ook staan er de hele dag hosts bij de entrees om je de weg te wijzen en vragen te beantwoorden.

TOILETTEN
Verspreid over het terrein zijn voldoende toiletten te vinden. Er zijn chemische toiletten (gratis), en luxere toiletten met wasgelegenheid. Voor de luxere toiletten kun je een plasse-partout kopen, deze is de hele dag geldig.

WATERTAPPUNT
Nederland staat bekend als het land met het beste kraanwater ter wereld. Het is van hoge kwaliteit, duurzaam, lekker en gezond en daar mogen we best trots op zijn! Op het festival krijg je een gerecyclede beker. Deze kun je gratis onbeperkt vullen bij de watertappunt. Het watertappunt vind je bij de hoofdingang.

EHBO
Er zijn EHBO-posten bij Main Stage, Sena Performers Stage. Daarnaast lopen er EHBO-ers rond over het terrein. Heb je hulp nodig? Vraag één van de Bevrijdingsfestival-medewerkers, zij weten ze vinden.

Minder valide bezoekers

Wij vinden het belangrijk dat ons festival voor iedereen toegankelijk is. Voor mensen met een beperking hebben wij een speciaal plateau bij de Main Stage. Verder is er bij iedere toiletvoorziening een minder valide toilet beschikbaar. Mocht u toch onverwachts mobiliteitsbeperkingen tegenkomen, spreek dan gerust onze medewerkers of beveiliging aan. We staan klaar om u te helpen waar we kunnen!

Let op:
Er zijn helaas geen specifieke voorzieningen voor mensen met een visuele of auditieve beperking.

De minder valide parkeerplaatsen zijn beschikbaar op het parkeerterrein van de Gasunie.