Presentatoren BFG2023

Geplaatst door Bevrijdingsfestival

Onze presentatoren Bart, Jooz en Imke , 

Bart is een praatgrage druktemaker met organisatiedrang; een veelzijdige creatieveling die ‘het mooi vindt’ energie over te brengen op anderen. Vaak door een evenement te omlijsten met woord, beeld en geluid. Zo nodig voor een camera, maar nog liever voor een groep of op een podium.  In 2022 was hij behalve Ambassadeur van de Vrijheid ook voor de eerste keer ‘Host’ van onze Mainstage op Bevrijdingsfestival Groningen.

Sinds 2012 is de Groninger werkzaam als ‘Presentainer’, voor uiteenlopende opdrachten zoals workshops, educatief theater, bedrijfsevenementen en videoproducties.
Als presentator besteeg hij onder andere de podia van Koningsdag, Kadepop en Festival der Aa. Voorheen werkte Bart ook als buurtsportcoach en jongerenwerker en is nog altijd actief als gymleerkracht. In alle gevallen streeft hij naar; enthousiasmeren, verbinden en verwonderen.

Jooz is een creatieve duizendpoot die momenteel furore maakt als artiest, muzikant en theatermaker. Afgelopen seizoen was hij te gast bij het programma ‘Strandgasten’ van ‘Nick & Simon’. En wist hij de grote zaal van ‘Grand Theatre Groningen’ uit te verkopen met zijn productie ‘Maluku Boeren Saus’. Als Master of Ceremony behoort hij al een aantal jaar tot de crème de la crème van Nederlandse bodem. Hij werd o.a. ingehuurd door organisaties als ‘Kwaku Festival’, ‘Daisy Festival’, ‘Roodkopje’ en ‘Vunzige Deuntjes’. Sinds 2019 neemt Jooz alleen nog exclusieve boekingen aan als het aankomt op het hosten van events.

Imke van Leeuwen – Presentatrice

Misschien ken je Imke nog als jonge vlogster of als presentatrice van online content voor DPG Media. Of misschien heb je ooit één van haar creatieve artikelen gelezen in het blad Zo Zit Dat. Het kan ook zijn dat je haar herkent als presentatrice van Spot TV.

Presentatrice, illustrator, designer, creative content creator, Imke is het allemaal. Als het maar creatief is en als ze er maar energie van krijgt. En die energie brengt ze op Bevrijdingsfestival Groningen met haar enthousiasme weer over op het publiek.